Elektriker i Dragør

MV EL-TEKNIK er din lokale elektriker i Dragør, Store Magleby, Sydstranden og Søvang, når der er brug for en kompetent el-installatør. Vi er en autoriseret el-installatørvirksomhed beliggende på Lybækgade på Amager.

Vi udfører alle former for opgaver, store som små, hvad enten det omhandler el-arbejde eller entrepriser, så er vi den rette. Med vores stærke netværk af samarbejdspartnere, løser vi alle opgaver i Dragør, til rette tid og aftalte pris. Vi samarbejder med forsikringsselskaber, hvor vi kan tilbyde totalløsninger, da udbedringer efter skader oftest kræver flere faggrupper - kontakt os gerne for en uforpligtende snak og lad os tage snakken med dit forsikringsselskab.

Har du strømsvigt kommer vores døgnvagt ud og afhjælper problemet. Vi løser opgaver uden for normal arbejdstid og kommer gerne igen inden for normal arbejdstid, hvis opgaven kræver mere end blot et enkelt besøg - dette gør det billigere for dig.

Vores elektrikere bliver jævnligt opdateret med kurser inden for vores fag, så vi kan følge med strømmen. Vores kompetancer spændt vidt omkring el-installationer, lysstyringer, video-overvågning, sikring, data- og edb-installationer. Vi er kort sagt det rette valg, når du har brug for en elektriker i Dragør, uanset om det er privat, erhverv, foreninger eller instutiationer.

MV EL-TEKNIK er medlem af Tekniq


MV EL-TEKNIK er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen


 

Kontakt

MV EL-TEKNIK ApS

Lybækgade 10, kld. th
2300 København S.

Tlf.: +45 7028 6161
Mail: info@mv-el.dk

 

 

Besøg også Eftersyn.dk