El-installationer i foreninger

Hos MV EL-TEKNIK har vi stor erfaring inden for el-installationer, service og vedligeholdelse til ejerforeninger og andelsforeninger, og ved lige præcis hvordan vi giver den bedste betjening.

En ejer- eller andelsforening har valgt en frivillig ulønnet bestyrelse til at varetage den daglige drift, og i praksis påhviler ansvaret for driften foreningens bestyrelse. Derfor ved vi hvad I forventer og kan derfor trygt vælge MV EL-TEKNIK.

Ved at vælge MV EL-TEKNIK som jeres faste elektriker og el-installatør, så får I dækket alle jeres behov og lidt til. Vi tilbyder nemlig alt inden for:

 • El-installationer
  Vi udfører alle typer el-installationer til eksempelvis fælles arealer, trappeopgange, vaskerier mv. og ikke mindst lysstyringer passende til formålet.

 • Netværtsløsninger
  Internettet bliver anvendt mere og mere, og derfor bliver kravene til anlæggene, kablet som trådløse, større og større. Vi har gode erfaringer til begge typer anlæg og kan hjælpe med etablering er nye anlæg, fejlfinding og udvidelse af eksisterende anlæg eller anden rådgivning hertil.

 • Dørtelefoner
  I foreninger forefindes der med stor sandsynlighed dørtelefoner. Vi tilbyder installation, udskiftning og fejlfinding på stortset alle samtaleanlæg, uanset om det er med eller uden video.

 • El- og vvs-tjek
  Ved salg af ejerlejligheder eller andelslejligheder, skal der oftest, jf. foreningens vedtægter, udføres en el- og vvs-rapport. Sammen med vores samarbejdspartner kan vi sammen tilbyde begge eftersyn.

 • Døgnservice
  Når uheldet er ude, så ved vi hvad der skal til. Vi besvarer vores vagttelefon 24/7 hele året rundt, hvad enten om det er for foreningen eller den enkelte beboer - alle behandles ens.

 • Entreprise-opgaver
  Ud over at være godkendt af Sikkerhedsstyrelsen som autoriseret el-installatørvirksomhed, så varetager MV EL-TEKNIK også entreprise-opgaver. Vi har et stort netværk inden for næsten alle håndværksfag, hvorfor vi kan stå for styring af opgaver, store som små. Dette kan være alt fra renoveringsopgaver, forsikringsskader eller lignende.

Ovenstående er blot et udplug af vores kompetencer. Er I i tvivl om vi kan hjælpe jer, så kontakt os gerne og vi kommer gerne forbi til et eventuelt bestyrelsesmøde, helt uforpligtende, og sammen med jer gennemgår jeres behov og finder den rigtige løsning.

MV EL-TEKNIK er medlem af Tekniq


MV EL-TEKNIK er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen


 

Kontakt

MV EL-TEKNIK ApS

Lybækgade 10, kld. th
2300 København S.

Tlf.: +45 7028 6161
Mail: info@mv-el.dk

 

 

Besøg også Eftersyn.dk