Lokalisering søgning kabelfejl kabelfejlsøgning

Søgning og lokalisering af kabelfejl

Et kabelbrud i jorden kan komme pludseligt på hovedkabler og stikledninger. Jorden arbejder konstant hvilket kan give kabler i jorden udfordringer i tilfælde af, at det omkringlæggende er af skarpe genstande. Vi oplever ofte kabelfejl og sikringer der springer, i forbindelse med kraftig eller langvarig regn, hvor vand er trængt ind i kablet og på denne måde lave en kortslutning eller jordfejl, og resulteret i strømafbrydelse. Samme kabelfejl kan også ske ved at kablet er helt eller delvist overgravet og med efterfølgende kortslutning på stikledningen.

 

Når uheldet er ude

Hos MV EL-TEKNIK udfører vi søgning af kabelfejl, lækager og kabelskader på Amager og i hele København. Med en kabelfejlsøgning og kabelfejllokalisering finder vi frem til det sted hvor kablet er beskadiget og sørger for at optage terræn (asfalt, fliser mv.) og blotlægge kabelfejlen. Efter udbedring af kabelfejlen, måler vi kablets kvalitet, hvorefter vi reetablerer terrænet igen.

Vi udfører kabelfejlfinding samt udbedring af kabelfejl på:

  • Kobberkabler
  • ALU-kabler
  • Kabler i jord
  • Antennekabler
  • Hovedkabler / hovedledninger
  • Stikkabler / stikledninger
  • Stibelysningskabler

 

Vi har elektriker døgnservice - RING 7028 6161

 

Midlertidig installation

I tilfælde af driftsmæssige årsager, kan vi etablere midlertidig strøm til den berørte installation. Det kan eksempelvis være fabrikker eller butikker, hvor nedetiden kan være altafgørende for virksomhedens omsætning. I andre tilfælde, anbefaler vi altid at få udbedret skaden hurtigst muligt og undlade midlertidig installation.

 

Er du forsikret?

Som udgangspunkt er man ikke forsikret mod kabelbrud. En forsikring til at dække disse skader, er ofte tillægsforsikringer i retning af "Rør- og kabelskader" eller "Stikledningsdækning". For at være helt sikker, anbefaldes det altid at kontakte sit forsikringsselskab - hvis muligt inden eventuelle udbedringsarbejder af kabelbrud udbedres.

MV EL-TEKNIK er medlem af Tekniq


MV EL-TEKNIK er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen


 

Kontakt

MV EL-TEKNIK ApS

Lybækgade 10, kld. th
2300 København S.

Tlf.: +45 7028 6161
Mail: info@mv-el.dk

 

 

Besøg også Eftersyn.dk