Vandskade døgnvagt

Hos MV EL-TEKNIK kan vi med vores samarbejdspartnere tilbyde akut udrykning til vandskader. Vi rykker ud på hele Amager og i København.

 

Akut skadeservice

Vandskader kan komme pludseligt. Det kan være vandskader fra rørspringninger, rørbrud, sivskader, fugtskader, opstigende- og indtrængende grundfugt, stormflod eller skybrud. Vi har alt hvad der skal til når der er brug for akut skadeservice. Det gælder bl.a. affugtere, dykpumper/vandpumper og vandstøvsugere.

Vi afhjælper skaderne akut for at minimere følgeskader på indbo og ejendom.

Vi har vandskade døgnvagt - RING 7028 6161

 

Genoprettelse

Vi kan med vores samarbejdspartnere tilbyde genoprettelse af skadestedet, da vi har samarbejde med bl.a. tømrer, murer, blikkenslagere og malere mf. Ligeledes er rengøring og sanering en vigtig faktor efter de fleste skader, for at undgå bl.a. fugt, skimmelsvamp, lugt og ikke mindst helbredsproblemer for omkringværende personer.

Vi udfører oprydning og fjernelse af beskadigede bygningsdele og sørger for reetablering af disse. Det kunne eksempelvis være våd gips eller isolering som falder sammen når det bliver udsat for vand.

 

Vær opmærksom på, at ved udkald uden for normal arbejdstid, er minimumstaksten kr. 2.500,- inkl. moms, som betales ved fremmøde. Prisen dækker første time på adressen samt kørsel tur/retur.

MV EL-TEKNIK er medlem af Tekniq


MV EL-TEKNIK er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen


 

Kontakt

MV EL-TEKNIK ApS

Lybækgade 10, kld. th
2300 København S.

Tlf.: +45 7028 6161
Mail: info@mv-el.dk

 

 

Besøg også Eftersyn.dk